Vårterminens brev

Купить СНПЧ А7 Казань, оперативная доставка

Hej alla barn och föräldrar på Al-Maarif Tvåspråksskola!

Nu har det gått fyra veckor sedan vårterminen började. Denna termin är lite längre än höstterminen därför har elever som vill förbättra sina resultat eller betyg stora chanser att göra det.

Sista skoldag för denna termin är tisdagen den 13/6 och alla elever går mellan kl. 10.00-12.00 denna dag. Vill ni boka en sommarresa se till att ni gör det efter detta datum.

Gällande ämnet slöjd har eleverna träslöjd istället för syslöjd under denna termin.

Nya medarbetare

Gunnel ersätter Barbro som lärare för åk 2. Vi tackar Barbro för alla fina år på Al-maarif.

Josef Kertam: It- och fritidsresurs.

Välkomna!

Viktiga datum att lägga på minnet:

• Studiedag för personalen (Eleverna är lediga): måndag den 13 februari vecka 7.
  • Föräldramöte: onsdag den 15 februari vecka 7 kl. 18.00-20.00. Hjärtligt välkomna!
  • Nationella prov i svenska åk 3: vecka 13-vecka 19.
  • Nationella prov i svenska åk 6: 7 och 9 feb.
  • Sportlov: vecka 8 (20 feb – 24 feb).
  • Studiedag för personalen (Eleverna är lediga): måndag den 6 mars vecka 7.
  • Attitydundersökning, enkäter från kommunen där ni säger vad ni tycker om skolan: vecka 9-vecka 11.
  • Nationella prov i matematik åk 6: 3 och 5 april.
  • Påsklov: Vecka 15 (10 april-14 april) och måndag 17 april.
  • Studiekväll för personalen: Tisdag den 18 april vecka 16, barnen slutar kl. 13.30 denna dag.
  • Nationella prov i engelska åk 6: 3 och 5 maj.
  • Friidrottsdag: Fredag 12 maj.
  • Al-Maarif dagen: Fredag 19 maj. Barnen slutar kl. 13.30 denna dag.
  • Ramadan kan eventuellt börja 27 eller 28 maj.

Ha en lärorik termin!