Avsluningsbrev läsåret 2016-2017

Купить СНПЧ А7 Казань, оперативная доставка

Hej alla barn och föräldrar på Al-Maarif tvåspråksskola!

Nu har vi kommit till de sista skoldagarna innan vi går på ett långt och härligt sommarlov!

Detta blir mitt sista brev för läsåret. Hela sista veckan avslutar våra elever alla sina arbeten samtidigt som de laddas för en härlig sommar, förhoppningsvis.

Vi tackar alla som hjälpt till under vår populära dag, nämligen Al-maarifdagen.

Nu ska ni under de soliga sommardagarna få lov att vila några ögonblick och njuta av Ramadanmånad, men glöm inte att vi kommer att sakna er!

Mina barn och elever! Ni får känna tillfredsställelse med era insatser. Bra jobbat!

Jag vill tacka våra fina sexor som har kämpat i skolan under dessa 6 eller kanske 7 år. Ett stort tack till er. Vi kommer att sakna er mycket. Jag önskar er lycka till i era nya skolor. Kämpa på! Ni kan ge mycket! Vi har höga förväntningar på er.

Jag vill passa på att påminna att föräldrar som har barn på fritids under sommaren skjutsar ni själva era barn till och från skolan. Jag vill också påminna er hur viktigt det är att ni meddelar fritidspersonalen om barnet inte ska komma till fritidsverksamheten.

Datum att lägga på minnet:

-Tisdag 13 juni:Sista dag för barnen. Barnen går mellan kl. 10 och 12. Alla föräldrar är välkomna till vår skolavslutningsfest.

-Fredag 16 juni: Sista dag för personalen.

-Måndag 7 augusti: Personalen börjar inför HT2017.

-Måndag 14 augusti: Alla barn och elever börjar ett nytt läsår 2016-2017. Barnen går mellan kl. 10 och 12.

-Tisdag 15 augusti är en vanlig dag för eleverna som börjar kl. 8.15 och slutar som vanligt. Busstiderna finns på hemsidan.

Jag önskar er ett mycket trevligt och soligt sommarlov!