Rektors brev augusti-september 2017

Купить СНПЧ А7 Казань, оперативная доставка

Hej alla barn och föräldrar på Al-Maarif tvåspråksskola

Ett nytt skolår är i gång. Skolan blomstrar med nya klasskamrater och nya lärare.

Jag vill passa på att säga till er: Hjärtligt välkomna och att tillsammans personal, föräldrar och elever hjälps åt så att läsåret blir ett framgångsrikt läsår.

Ny klass och nya elever.

Nu har vi 330 barn och elever fördelade på:

3 förskoleklasser [Kfsk (Kohestan), Mfsk  (Mine) och Nfsk (Nicole)] , 3 ettor [C1:an (Carina Yngvesson), N1:an (Nesrin) och T1:an (Ted)], 3 tvåor [A2:an (Amira), D2:an (Dial) och Y2:an (Yesim)], 3 treor [H3:an (Haitham), G3:an (Gunnel) och T3:an (Therése)], 2 fyror [H4:an (Hiba) och T4:an (Tavga), 2 femmor  [H5:an (Henrik) och M5:an (Magnus)samt 2 sexor [J6:an (Joakim) och L6:an (Lemona)].

Alla förskoleklasser, ettor, A2:an, H3:an, T3:an och T4:an finns i modulerna. Åk Y2:an, D2:an, G3:an, H4:an, femmorna och sexorna finns i gamla huset.

Nya medarbetare

A-lag F-3:

• Nicole (lärare i förskoleklass). Välkommen!

Information A-Ö

Nu är informationshäftet hemskickat med eleverna men ni hittar även mycket informationen på skolans hemsida (www.al-maarif.se).

Alla busstider finns på hemsidan på startsidan.

På startsidan längst till höger hittar ni mycket viktig information bl.a.:

LÄNKAR MENU

·         Veckobrev

·         Arabiska Digital Läxa

·         Likabehandlingsplan

·         Veckans Matsedel

·         Skolans Busstider

Micha (skolsköterska) jobbar på på onsdagar och torsdagar.

Amna (Kuratorn) jobbar på onsdagar.

Likabehandlingsplanen

Detta dokument revideras och kommer att finnas på vår hemsida från och med första september efter elevrådet. Eleverna ges möjlighet att vara delaktiga och en uppdaterad plan kommer att gälla för detta läsår.

Viktiga telefonnummer:

Expeditonen: 042-125125

Rektor: 042-125126

Fritidsverksamheten: 0729-475797

Datum att lägga på minnet

-       Torsdag eller fredag 31 augusti respektive 1 september infaller EID. Oavsett vilken dag Eid infaller är barnen lediga torsdag och fredag  31 augusti respektive 1 september. Mer information kommer till er 10 dagar innan.

كل عام و أنتم بخير

-       Onsdag 20 september vecka 38 är det föräldramöte kl. 18.00. Välkomna!

-       Måndag 2 oktober vecka 40: Inomhusidrott börjar.

-       Vecka 41: Läsdagar och bibliotekvecka.

-       Vecka 42, 43 och 45 är det utvecklingssamtal för åk 1-6.

-       Vecka 44 (31 oktober- 4 november): Höstlov. Eleverna är lediga. Personalen jobbar på måndag och tisdag denna vecka.

-       Vecka 46, 47, och 48: Utvecklingssamtal för förskoleklasserna.

-       Vecka 45-50: Del A, muntliga delen i nationella proven i engelska, svenska och matematikför åk 6.

-       Torsdag 21 december v 51: Avslutning höstterminen.

-       Fredag 22 december v 51: Jullov börjar.

Jag önskar er ett mycket trevligt och lärorikt läsår!

Rektor, Al-maarif tvåspråksskola