Rektors avslutningsbrev VT-2018

Hej alla barn och föräldrar på Al-Maarif tvåspråksskola!

Nu är dags för ett långt och härligt sommarlov.

Detta blir mitt sista rektorsbrev för läsåret.

Vi tackar alla elever, föräldrar och personal för ett mycket fint år.

Nu ska ni under de soliga sommardagarna få lov att vila några ögonblick och njuta av resten av Ramadanmånad och Eid, men glöm inte att vi kommer att sakna er!

كل عام و أنتم بخير

Jag vill passa på att tacka våra fina sexor som har blommat skolan under dessa år. Jag önskar er lycka till i era nya skolor. Ni visade verkligen att ni kan. Fortsätt att kämpa på! Ni kan ge mycket!

Jag vill också påminna att föräldrar som har barn på fritids under sommaren att ni själva skjutsar era barn till och från skolan. Jag vill också påminna er hur viktigt det är att ni meddelar fritidspersonalen om barnet inte ska komma till fritidsverksamheten.

Datum att lägga på minnet

-       Tisdag 12 juni:        Sista dag för barnen. Barnen går mellan kl. 10 och 12. Alla föräldrar är välkomna till vår skolavslutningsfest.

-       Torsdag 15 juni:      Sista dag för personalen.

-       Måndag 6 augusti: Personalen börjar inför HT2018.

-       Tisdag 14 augusti: Alla barn och elever börjar ett nytt läsår 2017-2018.      Barnen går mellan kl. 10 och 12.

-       Onsdag 15 augusti är en vanlig dag för eleverna och börjar kl. 8.15 och slutar som vanligt. Busstiderna finns på hemsidan.

Jag önskar er ett mycket trevligt och soligt sommarlov!